Beste enquête software in Nederland vergelijken

Google Forms logo

Google Forms

Maak gemakkelijk online formulieren

Stuur professioneel uitziende enquêtes en formulieren

Analyseer antwoorden met automatische overzichten

SurveyMonkey logo

SurveyMonkey

Weet waar u aan toe bent met uw klanten

Ontdek wat uw werknemers echt denken

Praat met de mensen die belangrijk voor u zijn

survio logo

Survio

Enquête voorbeelden

Veiligheid en toezicht

24/7 beschikbaar

enquetesmaken logo

EnquetesMaken

Maak uw vragenlijst

Voer uw enquête uit

Analyseer uw resultaten

Zoho

Compleet CRM platform

Online werkplek voor team

Maak met gemak professionele enquêtes

Top 5 Enquête software in Nederland 

Enquête software is een tool waarmee gebruikers enquêtes kunnen maken en verzenden om informatie te verzamelen van een bepaalde doelgroep. Met enquête software kunnen gebruikers op een gestructureerde en georganiseerde manier feedback verzamelen over producten, diensten, klanttevredenheid, werknemers ervaringen en andere relevante onderwerpen.

Enquête software kan nuttig zijn voor bedrijven, non-profitorganisaties, overheidsinstanties, onderzoekers en iedereen die feedback wil verzamelen om beslissingen te nemen of problemen op te lossen. Het kan ook helpen om de tevredenheid van klanten en werknemers te meten en te verbeteren, producten en diensten te verbeteren, en trends en problemen te identificeren.

Google Forms 

google forms software

Google Forms is een gratis webgebaseerde service van Google, gelanceerd in april 2008, waarmee gebruikers aangepaste enquêtes en formulieren kunnen maken. Met Google Forms kunnen gebruikers gemakkelijk verschillende soorten vragen stellen en de reacties verzamelen en analyseren. Het was oorspronkelijk bedoeld als een eenvoudige manier om online formulieren te maken en gegevens te verzamelen van mensen die zich aanmeldden voor evenementen of enquêtes invulden. Google Forms biedt vijf verschillende abonnementen aan: Persoonlijk, Business Starter, Business Standard, Business Plus en Enterprise. 

SurveyMonkey

SurveyMonkey software

SurveyMonkey werd opgericht in 1999 door Ryan Finley en Chris Finley in Portland, Oregon. SurveyMonkey is een online enquêteplatform waarmee individuen en organisaties enquêtes kunnen maken en verzenden om feedback, meningen en gegevens van een specifiek publiek te verzamelen. SurveyMonkey biedt zeven verschillende abonnementen aan: Advantage-team, Premier-team, Enterprise, Starter-jaarabonnement, Standard-jaarabonnement, Advantage-jaarabonnement en Premier-jaarabonnement. 

Survio 

survio software

Survio is een online enquêteplatform opgericht in 2012. Het stelt gebruikers in staat om aangepaste enquêtes te maken en te verzenden om feedback, meningen en gegevens te verzamelen van specifieke doelgroepen. Survio biedt zes verschillende abonnementen aan: Mini, Standard, Plus, Starter, Medium en Enterprise. 

EnquetesMaken 

EnquetesMaken software

EnquetesMaken is een online enquêteplatform, opgericht in 2008, waarmee gebruikers enquêtes kunnen maken en verzenden om feedback, meningen en gegevens van hun doelgroep te verzamelen. Het platform biedt verschillende enquêteontwerpopties en vraagtypen, zoals open vragen, meerkeuzevragen en schaalvragen, evenals de mogelijkheid om aangepaste enquêtesjablonen te maken. Enquetesmaken biedt vier verschillende abonnementen aan: Personal, Pro, Business en Enterprise. 

Zoho  

Zoho software

Zoho is opgericht in 1996 door Sridhar Vembu, Tony G. Thomas, Sreenivas Kanumuru. Het bedrijf is gevestigd in Madras, India. Zoho is een softwareontwikkelingsbedrijf dat zich richt op webgebaseerde zakelijke toepassingen en informatietechnologie. Zoho heeft meer dan 50 miljoen klanten wereldwijd. Zoho heeft vier plan opties: Free, Standard, Professional en Enterprise.

enquete software

Waarom Enquête software? 

Enquête software biedt bedrijven een snelle, eenvoudige, efficiënte en kosteneffectieve manier om van medewerkers en klanten feedback te verzamelen. De software heeft verschillende voordelen, zoals vertrouwelijkheid, geavanceerde data-analyse mogelijkheden en besluitvorming ondersteuning. De feedback die die wordt verzameld wordt gebruikt zodat organisaties belangrijke beslissingen kunnen nemen, processen verbeteren, producten of diensten aanpassen en beleid ontwikkelen. 

Enquête software is dus een waardevolle tool voor organisaties die feedback willen verzamelen van medewerkers en klanten. Met de software kunnen organisaties beter begrijpen wat er speelt onder medewerkers en klanten, waardoor er betere beslissingen genomen kunnen worden en de prestaties verbeterd kunnen worden. 

Welke functies heeft Enquête software? 

Enquête software biedt verschillende functies om enquêtes te maken, te verzenden en te analyseren. Hier zijn enkele veelvoorkomende functies van enquête software:

 • Sjablonen en vraagtypen
 • Aanpasbare opties
 • Distributiemethoden
 • Respons Beheer
 • Rapportage- en analyse functies
 • Integraties
 • Gegevensbeveiliging
 • Responsief design
 • Tijdstip zoeken 
 • RSVP evenementen 
 • Feedback 
 • Beoordelingen 

Voordelen van Enquête software

 • Hogere responspercentages 
 • Tijdsbesparing 
 • Kostenbesparing 
 • Betere gegevenskwaliteit 
 • Betere analyse 
 • Snelle rapportage 
 • Integratie met andere tools 
 • Beveiliging van gegevens