Beste employee benefits platform software in Nederland vergelijken

rippling logo

Rippling

Stroomlijn uw personeelsbeloningen

Winkel binnen enkele minuten voor nieuwe, betaalbare voordelen

Verbind uw huidige dekking in enkele seconden

gusto logo

Gusto

Bespaar tijd met secundaire arbeidsvoorwaarden, wervingstools en HR

Betrouwbare uitkeringsadviseurs

HSA en FSA

ADP logo

ADP

Betrek werknemers

Personaliseer beslissingen over vergoedingen

Beheer vrijwillige uitkeringen

BambooHR_Logo

BambooHR

Wekelijkse demo-webinar

De era-podcast

Employee wellbeing

Ease logo

Ease

Stressvrije installatie

Grote voordelen

Stroomlijn uw dagelijkse leven

Top 5 Employee benefits platform software in Nederland 

Met employee benefits platform software kunnen werkgevers een reeks voordelen en arbeidsvoorwaarden aan hun werknemers aanbieden via een online platform. Dit is een platform waar werknemers toegang hebben tot verschillende soorten voordelen zoals ziektekostenverzekering, pensioenregeling, vakantiedagen, opleidingen en trainingen. Werknemers kunnen op deze manier hun voordelen bekijken en beheren, waardoor ze meer controle hebben over hun arbeidsvoorwaarden. De employee benefits platform software kan werknemers en werkgevers dus helpen bij het beheren van arbeidsvoorwaarden via een centraal platform. Het biedt werknemers meer flexibiliteit en controle over hun arbeidsvoorwaarden en maakt het voor werkgevers makkelijker om deze voordelen te beheren en communiceren.  

Rippling 

rippling software

Rippling is een HR-platform opgericht in 2016. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Francisco. Rippling is op een missie om het administratieve werk van het runnen van een bedrijf te elimineren. Het platform is ontworpen om bedrijven te helpen bij het stroomlijnen van hun HR-processen en het beheren van werknemersgegevens. Rippling biedt één platform aan gebruikers aan: Het Workforce-platform.  

Gusto 

gusto software

Gusto is een people platform opgericht in 2012 als ZenPayroll. Via één verfrissend eenvoudig, geïntegreerd platform automatiseren en vereenvoudigen ze de salarisadministratie, secundaire arbeidsvoorwaarden en HR. Gusto helpt meer dan 200.000 bedrijven een ongelofelijke werkplekken te creëren. Gusto biedt vier verschillende abonnementen aan: Eenvoudig, Plus, Premie en Alleen aannemer. 

ADP 

ADP systeem

ADP is een uitgebreide internationale aanbieder van HMC-oplossingen in de cloud die HR, payroll, talent, tijd, belasting en arbeidsvoorwaarden samenvoegt. Het bedrijf is opgericht in 1949 en heeft een vestiging in Capelle aan den IJssel, Rotterdam en Amsterdam. ADP is al ruim 70 jaar koploper in het definiëren van de toekomst van zakelijke oplossingen. ADP heeft zes verschillende payroll- e n HR-software en oplossingen: ADP iHCM, ADP Global Payroll, ADP Celergo, ADP GlobalView Payroll, ADP Workforce en ADP Workforce Manager.

BambooHR 

BambooHr is een Amerikaans technologiebedrijf opgericht in 2008. Het bedrijf is opgericht door Ben Peterson en Ryan Sanders en het hoofdkantoor is gevestigd in Lindon, Utah. BambooHR had als doel een uitzonderlijk product te maken waar klanten gek op zouden zijn en een bedrijf creëren waar werknemers met plezier naar werk gaan. BambooHr biedt onder anderen een volgsysteem voor sollicitanten en een tracker voor personeelsbeloningen aan. 

Ease 

Ease software

Ease is een softwarebedrijf opgericht in 2015 door David Reid en Courtney Guertin. Het hoofdkantoor bevindt zich in San Francisco, Californië. Ease legt hun hart en ziel in het maken van eenvoudige technologie voor de voordelen en HR-behoeften van kleine bedrijven. Het bedrijf is speciaal gebouwd voor groei en vereenvoudigd de complexe wereld van personeelsbeloningen. Ease biedt drie verschillende pakketten aan: Pro, Bureau en Onderneming.

Employee benefits platform

Waarom Employee benefits platform software? 

Het nemen van employee benefits platform software kan voordelig zijn voor werkgevers die hun werknemerservaring willen verbeteren, hun administratie willen vereenvoudigen en kosten besparen. Door het platform te gebruiken kunnen werknemers persoonlijk toegang krijgen tot hun verdiende voordelen, wat kan bijdragen aan hun tevredenheid en loyaliteit aan de organisatie. Daarnaast kunnen werkgevers wanneer ze de juiste software hebben kosten besparen en meer keuzemogelijkheden bieden aan hun werknemers. Ook kan het gebruik van employee benefits platform software de efficiëntie van HR-afdelingen verhogen, hierdoor kan er meer tijd en aandacht besteed worden aan andere belangrijke taken. 

Het nemen van employee benefits software kan dus bijdragen aan een betere werknemerservaring, kostenbesparing en efficiëntere administratie van employee benefits. Het is dus zeker de moeite waard om te overwegen om over te stappen op deze software.  

Welke functies heeft Employee benefits platform software? 

 • Beheer van voordelen en arbeidsvoorwaarden
 • Automatische inschrijving
 • Flexibele voordelen
 • Rapportage en analyses
 • Communicatie en meldingen
 • Integratie met payroll software
 • Pensioenregelingen
 • Zorgverzekering
 • Bedrijfsfitness
 • Reiskostenvergoeding
 • Flexibele werktijden
 • Opleidingsbudget
 • Kinderopvang

Voordelen van Employee benefits platform software

Het gebruik van employee benefits platform software biedt verschillende voordelen voor zowel werkgevers als werknemers. Een aantal van die voordelen zijn: 

 • Efficiënter en flexibeler beheer van voordelen en arbeidsvoorwaarden
 • Kostenbesparingen voor werkgevers
 • Verhoogde betrokkenheid en communicatie met werknemers
 • Flexibele voordelen voor werknemers 
 • Werknemers voelen zich meer gewaardeerd en verbonden met hun werkgever